Снимка: Яхт клуб Кап. Георги Георгиев Порт Варна, фейсбукСъстезателите на Яхт

...
Снимка: Яхт клуб Кап. Георги Георгиев Порт Варна, фейсбукСъстезателите на Яхт
Коментари Харесай

ЯК Кап. Георги Георгиев Порт Варна е номер 1 в клас Оптимист за сезона

Снимка: Яхт клуб " Кап. Георги Георгиев Порт Варна ", фейсбук

Състезателите на Яхт клуб " Кап. Георги Георгиев Порт Варна " окупираха челото на Националната класация в клас " Оптимист "  след пет регати от началото на сезон 2020.

В Топ 10 на листата попадат четирима състезатели - №1 Виктор Станоев (с пет победи в петте старта), №2 Васил Манев, №7 Цвета Кирчева и под №9 Калоян Калчев, като първите трима ще са част от националния тим на България, който ще представя страната ни на европейското състезание на този ветроходен клас за 2020 година, което е планувано да се организира в интервала 18-23 октомври в Порто Рош, Словения.

На държавното състезание на  клас " Оптимист " в Бургас възпитаниците на треньора Николай Василев завоюваха два златни, три сребърни и един бронзов орден. Шампиони надлежно са Цвета Кирчева при девойки младша и Виктор Станоев при момчета старша възраст. Сребърни медали спечелиха Бояна Костуркова (момичета младша), Васил Манев (момчета старша) и бронзов за Даниел Ценов (момчета младша).

В дисциплината Team Racing след доста положително показване и нещастна загуба на финала, тима ни се класира на второ място.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР